DSC00045m               DSC00006m
          Цілий рік триває веселе, змістовне шкільне  життя у стінах нашого закладу. Навчання завжди поєднується з насиченим творчим процесом, з проведенням багатьох розважальних, спортивних, тематичних заходів. А днями, 19 грудня, ми відзначали два свята одразу  – День Святого Миколая та День школи.
Тож ще перед початком уроків усі зібралися у фойє приміщення, послухавши цікаву розповідь отця Димитрія про житіє та чудесні добродіяння Святого Миколая, після чого діти отримали від священика благословення на  новий вдалий день.
     Звучали вітання на адресу присутніх  від заступника директора з навчально-виховної роботи К.І. Мисник, яка відзначила талановиті роботи юної художниці Ігнатенко Сніжани та вручила їй солодкий подарунок.
 
  DSC00063m
  DSC00055m Крім того, цього дня відкрилась виставка малюнків та листів Святому Миколаю учнів початкових класів, у яких вони просили  миру та спокою у державі, здоров’я рідним, близьким та хворим  дітям.  А учні середніх та старших класів підготували яскраві вітальні листівки для рідної школи.
     Близько обідньої пори святкова атмосфера покликала усіх до просторої актової зали, де розпочалась концертна програма. Ведучі А.Немеш та А.Момот згадали у вступному слові про події, які стали приводом для урочистого зібрання. Так, 2001р. став незабутнім для  калайдинцівських дітей, які саме в такий святковий день, і якраз  у День Святого Миколая, отримали в подарунок нову школу-красуню.
     Багато вдячних слів звучало на адресу адміністрації школи та вчителів, які щодня не втомлюються дарувати своїм вихованцям тепло сердець, безцінні знання, частину своєї душі. Та найкращими подарунками у день свята стали яскраві виступи їх вихованців: представлена хореографічна композиція «Танок з рушниками», звучала пісня від вокального ансамблю, дарував музичний сувенір і Костя Чернов під назвою  «Школа, школа, школа», а про перше кохання, яке теж зустрілося у рідному навчальному закладі, розповіли Р. Костюк  та  М. Воловик. А як майстерно читали гуморески учні 1-4 класів! Рівних їм у цьому жанрі не було!
      Одним із найнесподіваніших  моментів  концерту стала поява на сцені головного героя дійства – Святого Миколая, у якого  тимчасово перевтілився учень 11 класу В. Даниленко. Незвичайний гість послухав пісню «Виглядають діти Миколая», яку юні співаки присвячували йому, подякував найменшим учням за щирі листи та малюнки, а також побажав усім приємних подарунків та світлого, радісного свята. Насамкінець учні 5-го та 6-го класів виконали патріотичну пісню «За квітучі гаї», у якій бажали  рідній Україні мирного неба, добробуту та процвітання. 
DSC00070m   DSC00078m
 
 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: