48556181Ось і настав той день, коли учні першого класу завершили свою мандрівку з першим у їхньому житті підручником – Букварем, із цією мудрою і для кожної людини так необхідною в житті книгою. За час мандрівки завдяки Букварику 9 цікавих і симпатичних хлопчиків і 8 не менш цікавих і ще більш симпатичних дівчаток навчилися гарно читати, виразно розповідати вірші, дружити, відпочивати. А сьогодні, вони прийшли висловити слова подяки за те, що він відкрив їм, нашим маленьким школярикам, шлях до скарбниці Знань та джерел народної мудрості.
     Свято розпочали ведучі Нечипоренко Сніжана та Коваленко Ліля. Під звуки урочистої мелодії в костюмах казкових героїв заходять першокласники. І розпочинається казка. Діти допомагали Азбуці (Чупир Оксані) відшукати усі букви і повернути назад у книжку. Вони співали, читали вірші, розповідали гуморески, відгадували загадки,які принесла Червона Шапочка (Царук Ксенія) танцювали і звичайно грали в різні ігри. На святі виступив танцювальний колектив з Лубен, учасниками якого є першокласники Величко Анастасія та Міщенко Назар. Букварик (Сичов Вадим, учень 3класу) подякував за старання та побажав першокласникам хороших успіхів у навчанні. Винуватців свята привітав директор школи – Мисник Сергій Іванович та вручив кожному медаль за досягнуті успіхи.
      Дорогі мої учні! Сьогоднішнє свято – це ваші перші жнива. Сподіваюсь, що зібрані зернята знань проростуть рясним урожаєм у майбутньому, а тепло сьогоднішнього свята залишиться у вас назавжди!
Нечипоренко М.С.
 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: