Шановні батьки, здобувачі освіти!
Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до «Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID - 19)», 2020-2021 навчальний рік буде незвичним.
Нові правила життєдіяльності в школі:
1. Перше вересня буде в новому форматі, лінійки не буде, а буде зустріч вчителя й учнів без батьків на дистанції від інших класів.
2. Вхід у школу батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року суворо заборонено.
3. У школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.
4. При вході в школу обробляти руки антисептиком. Учні початкових класів можуть використовувати вологі антисептичні серветки.
5. Під час перерв усі учні, крім початкових класів,повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Тому запасайтеся масками (1-4 класи - не менше 2шт., 5 - 11кл. - по 4 шт.). Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці)один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в школі розміщені спеціальні урни.
6. Вчителям, персоналу щоранку будуть проводити температурний скринінг.
7.Шановні батьки! Перед виходом із дому ви зобов'язані провести термометрію у дитини, оцінити стан здоров'я дитини та стан здоров'я самих себе. Ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. Тобто, будь - які ознаки ОРВІ - і ви залишаєте дитину вдома!!!
8.За умови поганого самопочуття під час перебування в школі учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя-предметника, у якого урок.
9. Пам'ятайте про персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.
10. Навчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет будуть лише на деякі предмети типу спортзалу та інформатики. При собі мати антисептичні серветки для знезараження рук.
11. Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому в кожного обов'язково має бути своя пляшечка з водою.
12. Для кожного класу буде визначено свій вхід до школи і схема руху лише одними сходами, всією школою ходити не дозволяється.
13. Для того, щоб поїсти в їдальні для кожного класу також буде відведено окремий час.
14. Вхід до салону автобусу учням, які підвозяться до закладу освіти, здійснюється при наявності засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски). Усім стороннім вхід заборонено!
Адміністрація школи

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: