«Рух-це життя»
(Вольтер)
«Рух може за своєю дією замінити будь-які засоби, але усі лікувальні засоби світу не зможуть замінити вплив руху» (лікар XVIII століття Сімон Андре Тісо)
     Учні та працівники ОЗ «Калайдинцівська ЗОШ ЛМР» в рамках проекту «Будь активним заради миру!» брали участь у Європейському марафоні фізкультурно-оздоровчих подій під девізом «Будь активним! / Be Active!». В офлайн режимі проводилися спортивно-оздоровчі змагання з міні-футболу, баскетболу, підтягування у висі на високій і низькій перекладині, рухливі ігри з елементами спортивних ігор, техніки гри в баскетбол та інщі фізичні активності. Директор ОЗ «Калайдинцівська ЗОШ ЛМР» Мисник Сергій Іванович під час виступу перед учасниками змагань звернув увагу на важливість рухової активності й наголосив, що змалку до глибокої старості вона є запорукою доброго здоров’я, тривалого життя, продуктивної розумової діяльності, психологічного комфорту і соціальної успішності.

 

За підсумками змагань переможцями з підтягування у висі на високій перекладині стали: Самайдоха Ростислав – 16 разів I місце

 

            Калашник Володимир – 14 разів II місце

 

            Кононенко Роман – 13 разів III місце

 

Серед дівчат  на низькій перекладині премогла  учениця 6 класу Онищенко Вікторія- 31 раз. II місце у Царук Ксенії та Онищенко Лілії – по 30 разів.

 

З техніки гри в баскетбол серед дівчат перемогу здобула Сагло Вікторія, учениця 8 класу. II місце у Даниленко Руслани, III місце за Ірклієнко Юлією. У хлопців перемогу здобув Самайдоха Ростислав (10 клас), друге місце у Кононенко Романа та Омельницького Максима (10 клас).

 

Завдання заходу:

 

Організувати здорове й цікаве дозвілля учнів і працівників школи;

 

Забезпечити рухову активність та розвиток фізичних якостей;

 

Прищеплювати колективізм, дисциплінованість під час командних ігор.

 

Усі вони виконані в повному обсязі.

 

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: