Майстер клас по орігамі. Проводить Десятник Олександр, 10 клас
З 18 по 21 березня в рідній школі проходив тиждень логіки. Відкрили його ведучі Мисник Вячеслав та Кот Тамара. Майстерно читали гуморески та усмішки: Рева Владислав, Прядко Ігор, Кучеренко Сергій, Рудь Богдан та Цьот Андрій.
Розгадування ребусівПри розв’язуванні ребусів найкраще справилися Угляй Олександра, Щербань Тетяна, Дудка Карина, Десятник Олександр і Криворотько Олена. Власний ребус склав учень 8 класу Рева Владислав. Хочеться відмітити Якубу Людмилу, яка склала кросворд з геометричних термінів.
Дуже захопилися учні мистецтвом виготовлення виробів з паперу. Цікавий майстер-клас провів Десятник Олександр. Він також представив свою персональну виставку, яку яскравими виробами доповнили учні початкових класів.


Кусудама. Вироби Десятника О.
Міжнародний конкурс "Кенгуру"Підтвердила титул одного з найкращих філологів школи Угляй Олександра, яка написала твір «Математика – частина нашого життя». У ньому вона відобразила сторони нашого буття,  які неможливі без цієї науки.
У рамках тижня учні 2 – 11 класів стали учасниками міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» (26 учасників).

Учениця 6 класу Кот ТамараЗмістовно і цікаво відбувся турнір початківців «Слідство ведуть затоки». У чесному поєдинку"Слідство ведуть знавці". Логічна гра для учнів початкових класів найкращими й найрозумнішими стала команда «Сонечко» в складі: Дронька Ростислава,
Грекова 
Артема, Проценко Анни, Рудя Едуарда.
У п’ятницю серед старшокласників відбувся конкурс по швидкості набору тексту. Змагання оцінювалися швидкістю та грамотністю набору. Найвищий рівень технікою володіння текстового набору показали Десятник Олександр, Шепель Катерина, Бихкало Ганна.
 
 
Шепель Віталій, учень 4 класу
Турнір з набору текстуІ на завершення тижня логіки бажаючі взяли участь у логічній грі складання кубика Рубика. Дуже приємно, що учень 4 класу Шепель Віталій зумів здобути перемогу в даному конкурсі.
Вчителі математики та інформатики згаданих учнів відзначать оцінками високого рівня з даних предметів.
P3200011
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: