Стартує Десятник Олександр     Можчіль Олексій, Прядко Ігор - ІІ м. у групі Ч-16
З 11 по 13 квітня 2014 року на Лубенській землі проходив особисто-командний
чемпіонат Полтавської області зі спортивного орієнтування. Честь району на цих змаганнях захищала команда орієнтувальників Калайдинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів у кількості 16 осіб.

   

 В перший день змагань, які проходили у центральному парку м.Лубен, у спринті Рудь Богдан у групі Ч-12 посів І місце, а Можчіль Олексій у групі Ч-16 - ІІІ місце. Наступного дня на довгій дистанції відзначилися такі спортсмени: у групі Ж-12 Сичова Віта - ІІІ м., у групах Ч-14, Ч-16, Ч-18 вибороли ІІ місце Прядко Ігор, Можчіль Олексій, Десятник Команда на стартіОлександр. Вдалий фініш

     На завершення змагань, у неділю, спортсмени-орієнтувальники визначали найсильніших у двоетапних естафетах. В напруженій боротьбі Калайдинчани Можчіль Олексій та Мисник Владислав посіли ІІІ місце у групі Ч-16. Можчіль Антон та Прядко Ігор вибороли срібло у групі Ч-14. Кращими у групі Ч-18 стали Павлов Юрій та Дасятник Олександр. Вони вибороли золото.

Переможці естафети Десятник Олександр та Павлов ЮрійПризери естафети (ІІІ м.) Мисник Владислав та Можчіль Олексій     В загальному заліку команда Лубенського району посіла 4 місце серед 15 команд, пропустивши вперед команди Лубен та Полтави.

     Бажаємо нашим спортсменам вдалих стартів та перемог!!!

С.В.Крутій, керівник гуртка спортивного орієнтування

 

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: