На порозі вже тепле літечко. На вулиці світить яскраве сонечко і посилає нам своє лагідне проміння, весело щебечуть пташки. Час летить невблаганно і змінює все, що нас оточує. Ще зовсім недавно шкільна родина прийняла до себе маленьких школяриків, а зараз настав день, який проводить невидиму межу між дитинством і юністю, день прощання з початковою школою.

І ось на сцені 13 уже майже дорослих хлопчиків і дівчаток, а в залі – їх батьки вчителі, друзі. Цей день - особливий для наших четвертокласників. Він і радісний, бо подорослішали школярики і підуть далі у світ нових знань і відкриттів, і сумний водночас, бо прощаються  вони зі своїм затишним куточком, де раділи і сумували, плакали і сміялися 4 роки. Сьогоднішні випускники – жваві, енергійні і завзяті, тому довго сумувати не довелося.

Шкільний гумор, виразне декламування віршів, дзвінкі, мелодійні, а часом і жартівливі пісні, що звучали з вуст четвертокласників додали святкового настрою і наповнили зал атмосферою доброзичливості, дружби і підтримки.

Із захопленням сприйняли глядачі виконання вальсу четвертокласниками, а презентація про шкільне життя за 4 роки залишиться теплим вогником в серцях дітей на довгі роки.

Щиро вітали діти майбутнього класного керівника Сичову В.Г.

Наостанок, хочу звернутися до своїх маленьких донечок і синочків з такими словами:

Прямуй, дитино, в добру путь.

У світ, де вчаться і ростуть.

Розумна і щаслива будь,

А перші кроки не забудь!

Т.М.Щербак, класний керівник 4 класу

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: