DSC00152   DSC00025

   Святково прикрашене подвір'я, мужній юнак в елегантному костюмі та чарівні дівчата у вишуканих сукнях. 1 червня вони прислухалися до побажань батьків, рідних, друзів,  педагогів, що вели протягом шкільного життя дорогою пізнання. Море квітів, подарунків... Ми зібралися усією родиною на традиційне свято - випускний вечір. Скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радостіі смутку, світлої печалі... Тільки вчора пролунав останній дзвоник, і ось випускний бал, до якого одинадцять років, як по східцях, довелося підніматися нашим випускникам. Сьогодні їм вручають атестати і вони назавжди прощаються з дитинством.

 

 DSC00132  DSC00066DSC00044DSC00089 DSC00051 Святковий вечір випускників став підсумком усього пройденого. А найурочистіша мить - вручення медалей "За високі досягнення у навчанні". Четверо випускників цьогоріч отримали золоті медалі. Це Бихкало Ганна, Мартюк Камілла, Рябенко Тетяна, Криворотько Олена.

    Мелодія шкільного вальсу додавала до святкової атмосфери величності і щемливого почуття розставання. Тож хай сонце завжди зігріває життя юнака та дівчат. Бажаємо, щоб вони ніколи не забували своїх учителів, шкільних друзів та батьків. Нехай їхня життєва дорога стелиться уквітчаним рушником щастя!

 

 

 

 

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: