DSC00023Дружною шкільною родиною святкували День учителя 3 жовтня  у нашому навчальному закладі. Ще з самого ранку, перед початком уроків, у рекреаційній залі було влаштовано невелику цікаву виставку вітальних листівок «Вітання вам, учителі!», у яких учні виявляли свою шану, любов  та повагу  до тих, хто зустрічає їх щодня, виховує, дарує знання, тепло душі. Крім того винуватцям події вручалися різнокольорові кульки настрою, що теж сприяло святковій атмосфері.DSC00045
  А в 13:00  у актовій залі розпочались урочистості  та  концерт, про початок яких оголосили ведучі Ірина Федорченко та Владислав Рева. Тож протягом першої частини дійства  звучали вітання на адресу вчителів, які не стомлюються сіяти вічне, розумне та добре. Багато теплих слів на адресу педколективу школи сказав директор С.І. Мисник, який представив нових учителів: О.Ю. Мацак, Т.А. Солошенко, О.А. Сімініченко .
Естафету ведучих-старшокласників продовжили Віта Сичова та   Богдан Рудь, які під бурхливі оплески по черзі запрошували на сцену  вчителів-предметників, даруючи квіти та дякуючи за самовіддану працю.
Яскравих, позитивних емоцій та гарного настрою надавали незабутні виступи юних акторів: Я. Андреєва, Я. Пріщенка, В. Гнатуші, які брали активну участь у гумористичних сценках, розіграшах, виразному декламуванні. Немало виявилося і співочих талантів серед наших школярів, які виконували пісні «Мій добрий вчителю», «Школа,», «Вчителько моя», «Мамо». 
DSC00094
DSC00052Вперше дебютували як ведучі свята і учні 2 класу – Сніжана  Нечипоренко та  Оксана Чупир, які у віршованій формі презентували на заході вчителів початкових класів. Не забули згадати також інших працівників нашого закладу.
Ще одним несподіваним  і приємним сюрпризом для усіх став виступ учнів 11 класу під керівництвом Т.В. Десятник, які підготували цілу концертну програму та презентували слайди «Шкільні роки наших вчителів».
Не стояли осторонь свята представники батьківського комітету: Л. Моша, Н.П.Нечипоренко та Н.А.Нечипоренко, які декламували вірші та співали.
А яскравим акцентом свята, яке присвячувалось учителям, стала пісня у виконанні С.І.Мисника та О. Мацак «Я так люблю, Україно, тебе!».
DSC00109     DSC00157
 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: