День Святого Валентина – можна вважати одним із найромантичніших свят, яке користується такою широкою популярністю серед юнацтва та молоді. Саме у переддень нього 13 лютого, у фойє нашої школи проходила виставка валентинок, виготовлених власноручно учнями 1-11 класів.DSC00039

   DSC00030Приємно було відзначити творчий підхід та фантазію, які діти втілили в своїх поробках, виготовляючи яскраві, не схожі одне на одне «серця» з різних матеріалів: паперу, тканини,  прісного тіста, навіть кавового зерня, був серед усього цього різноманіття і випечений у формі серця смачний пиріг.  Презентувалися як індивідуальні, так і колективні роботи, які дивували та привертали увагу оригінальністю техніки виконання.

   Тож така романтична виставка радувала око цілий день, створюючи відповідний настрій, а близько 12 години члени незалежного журі підводили підсумки. До його складу увійшли: заступник директора з навчально-виховної роботи Т.В.Гонта, практичний психолог І.О.Бурега, а також члени загальношкільного самоврядування: Я. Якуба, В. Рева та Ю. Шуть.

DSC00040За результами голосування визначено переможців:DSC00052

І місце  – 4 клас;

ІІ місце – 1 клас;

ІІІ місце – Соколовський Віктор;

Окремо  відзначено індивідуальні роботи В.Сичової (6клас), Б.Рудя (6 клас)

                          С. Ігнатенко (7клас)

 Усіх переможців  та авторів оригінальних виробів нагороджено заохочувальними призами.

                                     «На крилах кохання»

   Любов здатна витримати будь-які випробування, творити диво, дарувати щастя. Воно оспіване художниками, поетами, митцями, а ще за основу в сюжетах  художніх кінострічок, згадаймо хоча б відомий фільм «Титанік» американського кінорежисера Джеймса Камерона.

    Вечір відпочинку, який відбувся на День Святого Валентина, також був витриманий у стилі уявної подорожі на згаданому вище  легендарному лайнерів. Так ведучі І.Федорченко та О.Прядко з’являються на імпровізованій сцені саме під мелодію саундтреку із кінофільму «Титанік» у виконанні Селін Діон.

Розважальна програма проводилась у формі різних конкурсів, що чекали на юнаків та дівчат і які були асоціативно пов.я зані з випробуваннями, пережитими головними героями кінострічки Джеком та Розою.

      Таким чином  найбільш активні старшокласники намагалися вправно та швидко вирізати «серце» з кольорового кардону, потанцювати, утримуючись з партнером  на клаптику пару, знайти свого хлопця серед решти із зав’язаними очима, відповісти на цікаві запитання, які вимагали деякої ерудиції, кмітливості та винахідливості.

За проведенням конкурсу слідкувало обране журі: заступник директора з навчально-виховної роботи Т.В. Гонта та класний керівник 11 класу Т.В. Десятник, які оголосили найбільш активну дівчину та юнака, а ними стали В. Гнатуша та І. Моша. Бурхливими оплесками вітали старшокласники переможців, які отримали солодкі призи.

DSC00054   DSC00055

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: