Весна, як жінка. Жінка, як весна:
 Буває ніжна, а бува примхлива,
 То зазвучить грайливо, як струна,
 А то раптово вибухне, мов злива!..
 Весна і жінка. Жінка і весна:
 У них обох свої земні турботи
 Своя морська бездонна глибина, 
Свої космічні зоряні висоти.
 І не спізнаєш істину сповна,
Бо хміль думок обсиплеться, мов сонях...
Весна-це жінка. Жінка-це весна:
  Чиясь розрада і чиєсь безсоння.

     То ж хто така жінка? Так, і вічна загадка, і мати, і кохана, і дружина, і берегиня роду… Скільки ще вона має статусів, обов’язків і яку ще  надважливу місію покликана виконувати в житті? Ці риторичні запитання неодноразово звучали впродовж святкової концертної програми, яку проводили старшокласникиІгор та Олег Прядко. Проте справжнім сюрпризом стала для жінок, присутніх у глядацькій залі, несподівана поява на сцені колег-чоловіків: С.В.Крутія, М.Г.Нечипоренка, С.М.Андреєва, В.М. Гаркуші, які надсилали свої щирі віршовані вітання.

   А далі старша  танцювальна група подарувала танок з рушниками «Привітальний», учениця С.Нечипоренко натхненно виконувала пісню «За вроду дякую батькам», В.Гнатуша та Ю. Нечипоренко  «Мама», цікаво було також послухати виступ юних козачат з їх номером-дебютом «Їхав молодий козак».

      Активну участь у святковому концерті взяли представники батьківського комітету школи: Л.Моша, яка заспівала пісню «Мамина хустка» та О.Галушка, виконавши відому композицію «Сину, сину». Особливо зворушливо звучав виступ 1 класу та учениці 3-го А. Проценко, »Молитва про маму» у її виконанні викликала глибокі почуття любові до найдорожчої людини, яка подарувала  життя. Бурхливими оплесками зустрічали глядачі в залі вокальний жіночий ансамбль працівників школи, які виконали патріотичну вокальну композицію «Україна – це ми». А завершальним акцентом свята став флешмоб «Перлина - Україна». 
DSC00515   DSC00522   DSC00519

DSC00531    DSC00548  DSC00543

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: