DSC0037015Свято останнього дзвоника відбулось 29 травня у актовій залі нашої школи. Особливо хвилюючим було воно для одинадцятикласників, які прощалися зі своєю альма-матір’ю, просторими класами, друзями, учителями. Всього протягом навчання вони почули більше 20 тисяч дзвінків, як згадали у вступному слові ведучі Нечипоренко Юлія та Прядко Ігор:
Ось ідуть на лінійку востаннє
Наші учні – найстарший клас
Хай здійсняться всі ваші бажання
Ми ласкаво запрошуєм вас!
Відкриває свято директор школи С.І. Мисник, який вітає одинадцятикласників із успішним завершенням навчання у стінах Калайдинцівської школи та особистими досягненнями випускників у царині науки, творчості, сорту.
До привітань приєдналися почесні гості заходу: заступник начальника Департаменту освіти та науки Облдержадміністрації Г.І. Гажієнко, керівник земельного відділу компанії «Кернел» О.М. Коваленко, начальник відділу освіти Лубенської РДА Ю.М. Білокінь, представник «Баришівської зернової компанії» В.І. Стасовський, сільський голова О.В. Ґава.
Особливо трепетно звучали віршовані віншування від наймолодших учнів – першокласників.
У Щасливе самостійне життя благословляли дітей батьки одинадцятикласників – Л.І. Моша та Б.І. Федорченко, перев’язавши, як і решта, вишиваними, барвистими рушниками своїх дорослих дочок та синів.
Зворушила присутніх і схвильована, тепла промова класного керівника одинадцятикласників Т.В. Десятник, якій також було жаль прощатися зі своїм улюбленим класом!
Відлетіли літа як птахи
Відшуміли снігами і грозами
І колишні мої дітлахи
Стали зрілими, стали дорослими
Не приховували щирого хвилювання і самі одинадцятикласники, які дарували Т.В. Десятник слова щирої вдячності, квіти, а пісенні композиції:
Останній день дитинства в нашій школі,
А завтра жде доросле нас життя
Та крізь роки ми збережем казкові
Дитинства нашого такі дзвінкі літа
Право надати останній дзвоник у цьому році випало кращому із випускників – О. Десятнику та першокласниці В. Андреєвій.
DSC0024215   DSC0031115   
DSC0038615   DSC0025815
 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: