Здрастуй, школо – рідний дім!

Ти знання даруєш всім.

Йде до школи дітвора -

Вчитися прийшла пора!
1 вересня  - день великих сподівань, коли сотні тисяч школярів –українців починають нову мандрівку дорогами Країни Знань.

 

У 2012/2013 навчальному році наша школа гостинно відчинила двері для 7 допитливих і непосидючих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Не менш важливим є цей рік і для 13 одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться обирати свій життєвий шлях.

Багато гостей      прийшло привітати учнів та вчителів. Серед них - заступник голови Лубенської райдержадміністрації М.Т.Федоренко, сільський голова В.О.Гава, протоієрей Калайдинцівської свято- андріївської  церкви отець Димитрій. Із вуст ведучих О. Гриценка  та  А. Бихкало прозвучали словапривітань.

Гучними оплесками зустріли всі присутні першокласників, яких привела на лінійку перша вчителька В. Б. Сліпич. Вони з задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах. Від майбутніх випускників Є.Гонти та М.Крутій прозвучало привітання учням, у подарунок першокласники отримали горщик із  пшеницею, житом, чебрецем, любистком, корою із дуба, гілочками  вишні, яблуні, верби, з часником, щоб оберігав від духів злих, - усе найцінніше й найдорожче від матінки-землі.

Благословив дітей на добру науку протоієрей  Калайдинцівської свято андріївської  церкви отець Димитрій.

Перший дзвінок, який подарували школярам одинадцятикласник Є.Михайленко та першокласниця Д.Рудь, покликав учнів до затишних класів, які очікували на дітей протягом 90 днів.

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: