34630193Золота осінь - пора миру, злагоди, любові, пора незнаної краси! Осінній бал… Що може бути романтичнішим та захопливішим?! Ось уже котрий рік поспіль Калайдинцівська ЗШ відкриває свої двері для всіх учнів та вчителів, щоб разом поринути у незбутню казку осіннього балу. Цього року «Осінній бал» відбувся 28 жовтня.  Організаторами  вечора були учні 9-11-х класів та педагог-організатор. Справжніми господинями свята стали його ведучі – Гнатуша Вікторія,  Нечипоренко Юлія, учениці 10 класу. Музичне обрамлення вечора виконав учень 11 класу Прядко Ігор. Головною відмінністю цьогорічного балу стала посвята учнів 9 класу у старшокласники. Саме на дев’ятикласників чекало багато сюрпризів та випробувань – це і представлення колективного портрету класу (Чупир Олег, Андреєв Григорій, Різуненко Богдан), і цікаві конкурси, і дефіле-реклама учнівської форми. На завершення учні 9 класу переступили символічну стрічку дитинства і отримали солодкі призи.
Цікаво і весело пройшли конкурси присвячені осінній тематиці: «Художники» малювали свій осінній сон, «Поети» писали вірші про осінь, «Спортсмени» грали у волейбол осіннім листям.
Святковими кульками та побажаннями всього  доброго і світлого, удачі,  успіхів, здоров'я, любові і радості привітали старшокласники своїх однолітків, які святкують День народження осінньої пори.
На вечорі панувала тепла, щира атмосфера. Мабуть тому і виступ лектора Розумаки Іванівни (педагог-організатор Десятник Т.В.) був апогеєм гумору і доброго настрою.
За результатами активності учнів у конкурсах вечора були визначені Король і Королева «Осіннього балу-2016». Ними стали учні 9 класу Анастасія Чернова та Богдан Різуненко.
Дякуємо учнівському самоврядуванню школи за активність у організації та проведенні свята!
 

Педагог-організатор Десятник Т.В.

ввж DSC00038ob ввж3  ввж 2 ввж 4 ввж 5 ввж 6 ввж 1 DSC00113ob

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: