21 березня у галереї мистецтв відбулося урочисте відкриття виставки дитячих художніх робіт Ігнатенко Сніжани, учениці нашої школи, вихованки гуртка образотворчого мистецтва Лубенського районного центру дитячої та юнацької творчості. На церемонію завітали автор робіт, її керівник та батьки, чисельні шанувальники дитячої творчості, художники Лубенщини.
З вітальним словом до присутніх звернулися організатори виставки: Юлія Манойленко — науковий співробітник краєзнавчого музею; Віктор Верещака - директор краєзнавчого музею, Ігор Нестеренко - заступник голови райдержадміністрації, Григорій Угляниця - голова районної ради, Юлія Білокінь - начальник відділу освіти, сім׳ї, молоді та спорту РДА, Валентина Моша – директор районного центру дитячої та юнацької творчості, Сергій Мисник - директор Калайдинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів, Аліна Гончарова-Цивінська – голова громадської організації художників Лубенщини «Пектораль».
У своїй промові Сергій Іванович Мисник зазначив, що кожне покоління по-новому осмислює навколишній світ, творчість і думку. В кожного свій Пікассо. Це промовисто підтверджують картини юної художниці. Все це дає надію — що великий художник з нами і поміж нас!
Відкриття пройшло у теплій обстановці, у музичному супроводі вокального ансамблю «Домінанта» (керівник гуртка РЦДЮТ Світлана Соляр, на базі Михнівської ЗШ І-ІІІ ступенів).
В експозиції 58 малюнків різноманітної тематики. Вернісаж демонструє розмаїття жанрів та сюжетів. Вільний простір для самовираження дозволив Сніжані на свій манер відтворити неповторні образи, засобами мистецтва відобразити велич та красу рідного краю.
Відвідувачі отримали багато позитивних вражень від чудових творчих робіт та від спілкування з їх автором та керівниками.

 aKdqeXLrWG0  Qv6vc97We M lRaQxb 28Vg vZvknW4y6oI KSwPep1fe4w

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: