1275049912 11  1Погожий весняний день 26 травня сповістив про закінчення чергового навчального року. Щоразу хвилююче радісне свято, наповнене ностальгійними спогадами для дорослих та омріяне наближенням літніх канікул для школярів.
Радість святкової атмосфери разом із шкільною родиною Калайдинців розділили перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, сільський голова Калайдинцівської сільської ради Василь Ґава, регіональний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія», депутат обласної ради Василь Стасовський, а розпочав урочисту лінійку директор навчального закладу, депутат районної ради Сергій Мисник. Він наголосив на тому, що навчальний рік, який завершився сьогодні, був насиченим і результативним для педагогічного та учнівського колективів.
Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, вітаючи присутніх, передавав поздоровлення від голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко, говорив про те, що школа для випускників назавжди залишиться другою домівкою і неповторним спогадом про найкращі роки юності, а також висловив побажання, аби учні гарно відпочили і оздоровилися у таборах.
Учасники лінійки приймали святкові вітання від сільського голови Калайдинцівської сільської ради Василя Гави та регіонального директора ТОВ «Баришівська зернова компанія», депутата обласної ради Василя Стасовського, який до того ж вручав грошові нагороди переможцям олімпіад та конкурсів різних рівнів.
Так, учні Калайдинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів, одягнуті у вишивані сорочки, оплесками зустрічали сімох одинадцятикласників, яких традиційно на урочисту лінійку провели під вишитим рушником. Уся шкільна родина побажала їм успішної здачі ЗНО, миру і щасливих доріг!
2 1119 3 880 4 614 5 414 6 298 7 230 
 
 
 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: