1454090873Витязем молодої української поезії назвав Олесь Гончар Василя Симоненка, людину короткої, але яскравої, як спалах блискавки, долі. Його твори сповнені любові до народу, до його багатостраждальної історії. Вони захоплюють щирістю й мужністю, ліризмом і ніжністю, вчать добру і милосердю, нетерпимості до підлоти й дворушництва.
У нашому закладі в рамках місячника, присвяченого національно-патріотичному вихованню, днями відбулися урочистості з нагоди вшанування пам’яті нашого славетного земляка, чиє ім’я засяяло на небосхилі української літератури яскравим сонцем. У проведенні літературно-музичної композиції «Я воскрес, щоб із вами жити» взяли участь учні школи. Ведучими дійства були десятикласниці Тамара Кот та Катерина Мисник.
Учасники свята почули живий голос В.Симоненка, переглянули декілька відеофільмів, прослухали пісню «Лебеді материнства» та вірш у виконанні шестикласника Владислава Сененка.
Завершився захід флешмобом «Народ мій є! Народ мій завжди буде!», де учні шостого і сьомого класів натхненно й щиро прочитали рядки з віршів видатного поета ХХ століття.
Творчість В.Симоненка живе, їй відкритий шлях до юнацьких сердець, до народу, до України, яка навіки увінчала поета своєю любовю.

 DSC00017dns   DSC00021dns  DSC00028dns

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: