svves12423925Прийшла весна і принесла нам чудове свято. У нас воно незвичайне і називається «Нумо, дівчата». Сьогодні дівчата 6 класу показали всі свої таланти і вміння. Переконали всіх у тому, наскільки кмітливими, спритними, граційними й красивими вони є.
За їх успіхами стежило шановне журі – це вчителі: Сліпич В.Б. та Гроза Л.В. Морально підтримували дівчаток уболівальники – наші хлопці. Ведучий свята був Сененко Владислав, а глядачі – любі матусі й бабусі.
Програма складалася з різних конкурсів: «Візитівка», «Кулінарний», «Чи знаєш ти овочі?», «Обчисти картоплю», «Відгадай слово», «Інтелектуальний». На початку програми кожен учасник представляв себе. У двох конкурсах разом із дівчатами брали участь і дві мами. Це класний керівник Скребець С.І. та перша вчителька Сліпич В.Б. Кожен сучасно та креативно представив себе.
Під час конкурсу «Власний вірш» кожен декламував свою поезію про школу, клас. Найкращі вірші були у Гриценко Анни та Рудь Дарини.
За кількістю балів перемогу здобула Гриценко Анна.
У кінці свята хлопці привітали дівчат зі святом та вручили подарунки. На завершення був солодкий стіл. Усіх зачарувала гра на бандурі , яку продемонструвала Гриценко Анна.
                                                                        Кл.кер.6 класу Скребець С.І.
В нашій школі вчителі –
Просто вищій клас.
Модні, гарні, справедливі
Й добрі всі до нас.
Ми стараємось, як можем.
Їх не підвести,
І науку вчителів
Гордо в світ нести.
                     Гриценко Анна

 svvesIMG 6304 svvesIMG 6305 svvesIMG 6318 svvesIMG 6338svvesIMG 6339 svvesIMG 6345 

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: