посадкаDSC00030 Після холодної зими прийшла довгоочікувана весна. За доброю традицією щорічно в квітні проводяться заходи, спрямовані на покращення екологічної ситуації та благоустрій, приурочені до Дня довкілля. Для озеленення території школи за підтримки працівників лісового господарства в особі головного лісничого державного підприємства «Лубенське лісове господарство» Крекотеня Юрія Анатолійовича, лісничого Калайдинцівського лісництва Терещенка Віктора Андрійовича, старшого майстра лісу Глушка Сергія Григоровича була проведена акція «Посади дерево і збережи його». До цього доброчинного природоохоронного руху долучився й заступник голови Лубенської РДА Нестеренко Ігор Іванович. Разом із учнями школи було висаджено 80 дерев.
Цьогорічні випускники на згадку про свій клас висадили 5 красунь ялинок. Учні 9 та 10 класів поповнили дружну сім’ю зелених насаджень шкільного подвір’я молодими деревцями горобини, ялівцю, сосни звичайної, горіха чорного.
Нехай ростуть тендітні саджанці, дбайливо доглянуті школярами. У майбутньому вони зустрічатимуть змужнілих випускників шелестом густої крони.

посадкаDSC00021  посадкаDSC00028 посадкаDSC00038  посадкаDSC00009 
посадкаDSC00017 посадкаDSC00010 

 

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: