Мода - це більше ніж музика, зачіска та сучасний "прикид". Сучасна мода одна - здоров'я!. Бути здоровим модно, стильно, красиво, класно! По справжньому сучасний еталок краси - здорова людина, яка веде правильний спосіб життя.

   З метою виховання в учнів відчуття важливості здорового способу життя, розуміння цінності його й унікальності, утвердження себе як особистості з 21 по 25 жовтня 2013 р. в школі проводився тиждень "Основи здоров'я".

   Учні стали активними учасниками цікавих заходів тижня. Впевнену перемогу у вікторині "Королівство здоров'я" серед учнів 5 класу здобув Рудь Богдан. Вітаємо!

   Неабияку обізнаність у розмаїттівітамінних страв, кориснії їжі проявили школярі 1-2 класів. Вони уміло відгадували непрості загадки, а переможців виявилося аж два. Це Момотюк Максим (1 кл.) та Рудь Дарина (2 кл.). Цікавими і змістовними були тренінги, які підготувала і провела для учнів 5-10 класів І.О.Бурега (шкільний психолог).

   Активно взяли участь у конкурсі малюнків учні середніх класів. Перемогу здобули: 

   - Сичова Віта (5 кл.) - Ім.;

   - Іванченко Катерина (5 кл.) - ІІ м.;

   - Рудь Катерина (7 кл.) - ІІІ м.

   Учні 8 класу підготували і провели козацькі ігри для молодших школярів, які із захопленням відпочили у вільний від уроків час. На конкурс плакатів "Молодь за здоровий спосіб життя" було представлено всього 2 роботи. На жаль, переможців не визначили у зв'язку з низькою якістю виконаних малюнків. 

Захоплюючий спортивний турнір "Здоровим бути здорово!" підготував для учнів 9-10 класів учитель фізичного виховання Л.І.Голубенко. По справжньому завзято змагалися учні і впевнену перемогу здобули десятикласники. Вітаємо!

   Тиждень завершився, але його організатори сподіваються, що для кожного жителя великого шкільного дому девіз "Здоров'я - найбільше благо людства"  буде надзвичайно актуальним.

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: