27 березня на базі опорного закладу «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбулося заняття «Школи професійного зростання» з теми «Особистісне зростання вчителя», метою якого було ознайомлення вчителів з формами та методами інтерактивної взаємодії, новими методами і технологіями, сприяння мотивації вчителя до самовдосконалення у різноманітних сферах життя, ознайомлення та практика застосування прийому «Я-висловлювання» у спілкуванні, створення позитивного психологічного клімату в педагогічному колективі шляхом актуалізації установки вчителя на цінність самореалізації у своїй професії. 
З можливостями для розвитку молоді в Україні та за кордоном і основними аспектами співпраці навчальних закладів з Корпусом Миру США ознайомили присутніх спікери: Ірина Володимирівна Грішненко, заступник директора Ромоданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миргородського району та Джейкоб Джеймс Даузер – волонтер Корпусу Миру США за програмою «Молодіжний розвиток». Вони ж провели тренінг «Торгівля людьми – ганебне явище сучасності». 
       Багато нового дізналися учасники навчання під час проведених майстер- класів:
«Впровадження нового Державного стандарту початкової освіти» (учитель початкових класів ОЗ «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Щербак Т.М).
«Робота в текстовому редакторі» (учитель інформатики ОЗ «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Десятник Т.В.)
«Проекти в середовищі Lasarus (учитель інформатики Березотіцької ЗШ І-ІІІ ступенів Павленко О.Б.)
«Застосування компетентнісно-орієнтованих завдань на уроках географії» (учитель Снітинської ЗШ І-ІІІ ступенів Кулик Л.В.)
Релаксаційне заняття «Професійна мобільність педагога, або чому потрібно вчитися продовж життя?» провела практичний психолог Ісківської ЗШ І-ІІІ ступенів Марченко О.О.
       Проведене навчання дало поштовх для впровадження набутих знань у своїй роботі.

 

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: