1553092961 vipuskniy-bal-v-pochatkovy-shkol-chotiri-roki-razom-tak-priyemnoЗ давніх давен люди піднімали голову, спрямовуючи свій погляд у зоряне небо. Он Велика Ведмедиця, то Чумацький шлях, а он полетіла в небесній глибині комета. Загорілась нова зірочка. Вона така маленька, несмілива ще. В народі кажуть: «Загорілись у небі зірочки, то в родинах народилися діточки». Так - так, саме народження дитини віщують зорі!
        Рік 2008 - 2009. В   щасливих родинах з’явились на світ маленькі хлопчики та дівчатка. Маленькі зірочки перетворилися у яскраві і прекрасні зорі, які засяяли у нашому залі. А їх 19 випускників початкової школи. Веселі, горді, впевнені, щасливі.
         Проминули перші чотири роки навчання в рідній школі. Хто сказав, що школа – це тільки уроки? Ні, це життя – цікаве, справжнє, захоплююче, де завжди знайдеться місце талантам. Свої декламаторські здібності показали Сагло В., Федоренко Д., Савенко М. Неперевершеними акторами були Сичов В., Глушко Д., Куторжевський І. У виконанні Царук К. та Черняка Я. прозвучали гуморески. Учні подарували присутнім пісні та частівки про шкільне життя. І от настала ця особлива мить – закружляли у таночку свій перший вальс випускники.
         Зі словами привітання звернулася завуч з навчально – виховної роботи Мисник К.І.
         Любі діти! Нехай буде безхмарним ваше життя, навчання легким, доля щасливою на своїй квітучій землі, поміж рідних людей.
                                       Голуб Л.П., класний керівник 4 класу

vyp420199868968  vyp42019654654 vyp4201923213232

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: